Ochutnejte dezertové liquidy od Adam’s vape


Česká značka Adam`s vape je na našem trhu již spoustu let. Za tu dobu tato značka vytvořila spoustu skvělých náplní do elektronických cigaret, včetně těch dezertových. Doporučíme vám některé, které pohladí vaše chuťové buňky a vapování bude mimořádně skvělý zážitek.

Cinnamon Apple Pie

Příchuť jablečného koláče, jako od babičky. Nejprve na vaše chuťové buňky zaútočí silná chuť skořice, doplněná o pečená nakyslá jablka. Jako další složku rozeznáte křehké těsto, a to vše je doplněno podtónem karamelu. Tento liquid je ideální na chladné podzimní dny.

jabelčný koláč

Banana Creamy Nuts

Sladká a sametová chuť banánového krému s ořechy vás uchvátí. V této plné chuti nejdříve ucítíte banány a poté slaďoučkou chuť karamelu. To vše příjemně doplňují lískové ořechy a stopa mandlí. Pro milovníky banánových příchutí je toto must have.

Custard Pears

Spojení ovoce a sladké chuti se vyskytuje v mnoha liquidech. V tohle liquidu si vychutnáte výraznou chuť hrušek, obohacenou o lehkou chuť vanilky. V pozadí to vše doplní chuť máslového pudingu, dokořeněného špetkou skořice.

Strawberry Milkshake

Vynikající spojení mléka a ovocné složky potěší všechny milovníky milkshaku. Pro ty, kteří milují spojení sladkosti a ovoce je toto ideální příchutí. Na vrcholku chuti je pravá vanilka, která se snoubí s chutí čerstvých jahod. Tyto chutě jsou doplněné o náznak křehkých sušenek a krémové vanilkové zmrzliny.

milkshake

Graham Cracker Cookie

Mix křehkých sušenek společně s vanilkovou zmrzlinou vás pohladí po duši. Jedná se o velmi komplexní chuť, ve kterých najdete několik výrazných složek. Největší chuť dostanete v podobě grahamových sušenek, které jsou doplněné o křehké, vanilkové sušenky. Chuť skvěle dokresluje vanilková zmrzlina.

Caramel Pudding

Hledáte mezi liquidy dezertní klasiku? Pak vás potěší tento s příchutí karamelového pudingu. V této chuti ucítíte velmi výrazný karamel společně s vanilkovým krémem a pudingem. Naprosto dokonalá kombinace.

Powered by: Wordpress